“Nisi sama dok je ovo među nama”: Bajaga napisao pjesmu za Milenu i Ivu, Đuro otpjevao VIDEO

23.01.2021. | 17:03

Momčilo Bajagić Bajaga i Branko Đurić, napravili su pesmu koja nosi naziv “Nisi sama”, a posvećena je glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, koje su tokom proteklih dana iznele svoje intimne ispovijesti o seksualnom zlostavljanju od strane profesora glume Mike Aleksića.

Bajaga je zaslužan za tekst pjesme, dok je popularni Đuro sa svojim bendom “Bombaj štampa” otpjevao pjesmu.

“Nisi sama dok je ovo među nama. Nisi sama hajde s nama, nisi sama. Hoću da opet vratiš osmeh na ono tvoje lijepo lice. Ti možeš da izdržiš sve to, samo me slušaj i ne plači”, glasi jedan deo teksta.

Podsjetimo, nedavno je poput bombe odjeknula ispovest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

U snažnom svjedočenju koje je Radulović dala za Blic, mlada glumica je, između ostalog, rekla:

“Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavljanje, prim. aut.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno.”

Glumci, pjevači, voditelji, novinari, politički aktivisti, članovi i predsjednici nevladinih organizacija – svi oni stali su u odbranu i pružili podršku glumici Mileni Radulović.

Pored mnogobrojnih komentara podrške koji su od glumaca Milana Marića, Aleksandra Radojičića, Ivana Bosiljčića, Miodraga Radonjića, Gorana Šušljika, koleginice Nine Janković, Jelisavete Orašanin, Ane Franić, Nade Šargin, voditeljke Marije Kilibarda, Minje Miletić i Irine Vukotić stigle na Instagramu, javne ličnosti su o ovoj temi bile naročito glasne i na Tviteru, te su pozvali na solidarnost sa Milenom Radulović. Pojedini od njih, prepričali su i svoja lična iskustva sa Mikom Aleksićem, piše Nova.rs.

Oznake: Bajaga, Pjesma