Nikola Rokvić danima pješači ka manastiru u Grčkoj: “Današnja ruta je bila veoma izazovna…” FOTO

29.04.2024. | 19:50

Srpski pjevač Nikola Rokvić, koji već danima pješači ka manastiru Nektarija Eginskog u Grčkoj, kako bi sakupio novac za pomoć dječjoj onkologiji, objavio je danas dirljivu poruku.

“Današnja ruta je bila veoma izazovna… Dosta iscrpljujuća, neka vrućina i jednom umalo iskrenuh zglob dok sam se slikao sa ljudima… Iskušenja ali su se za moju dušu dogodile bitne stvari! U prvom delu rute, zaustavio me je divan mladi čovek, radosnih očiju… Popričasmo i u razgovoru mi reče da je njegovo dete, mala devojčica Lena izgubila život, da se lečila na onkologiji… Kroz osmeh se provukoše suze koje donesoše milost i nas dvojica tako postadosmo jedno u bolu ali isto tako i u ljubavi i nadi da je mala Lena na najsvetijem mestu Carstva nebeskoga! Nastavih put i naidjoh na Danijelu, kaže bori se sa leukemijom… Biće dobro!! Biće dobro!!! Biće dobro!!! Na kraju me posetiše moje duše, moja majka Slavica i teja Suza… Dadoše mi snage ali i ponesoše lepe hrane, riblje supice koja leči!!”, naveo je pjevač koji do manastira treba da prepješači put dug 1.060 km.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

“Radujmo se, jer posle kiše dolazi sunce… Posle sunca opet će kiša… I kad kiša pada, život je lep!!! Pomjani Gospode malog andjela Lenu i dragoj Danijeli pruži ozdravljenje! Pomjanite dragi ljudi!”, naveo je Rokvić, koji je ovim herojskih podvigom oduševio ljude ne samo u Srbiji, nego i u regionu.