Nikako da se uhvate posla: Svi ponekad volimo da se izležavamo, ali oni su najveći ljenivci zodijaka

29.07.2020. | 06:45

Svi ponekad volimo da se izležavamo i zaboravimo na obaveze, ali nekim ljudima se to događa malo češće nego drugima.

Astrolozi kažu da to ima veze s našim horoskopskim znakom, a stranica YourTango piše da su ova tri znaka najveći ljenivci.

Lav

Lavovi su kreativni, talentovani i vole da budu u centru pažnje, ali ne vole težak rad koji im stoji na putu do uspjeha. Ljenost je jedna od najvećih slabosti ovog horoskopskog znaka. Strastveni su i imaju visoke ciljeve, ali im često nedostaje motivacije da se pokrenu.

Rak

Možda će vas iznenaditi da borbeni Rakovi spadaju među najviše lijene horoskopske znakove. Iako su strastveni i žele da mijenjaju svijet, nisu baš skloni stvarno da prionu na posao kako bi to postigli. Tome vjerovatno doprinosi činjenica da ne vole da se nađu u dosadnim i zamornim situacijama koje su, ruku na srce, česte kad se radi.

Strijelac

Strlčevima je u životu najvažnija sloboda pa im tačnost, upornost i predanost poslu nisu jače strane. Rokovi i naporan rad im daju osjećaj zarobljenosti. Imaju velike ideje i želju da se dokažu, ali nije rijetkost da na sebe preuzmu više obaveza nego što su na kraju spremni da ih izvrše, piše superzena.b92.net.

Oznake: Horoskop, Zodijak