Ne kaje se zbog afere sa oženjenim čovjekom: Jovana Jeremić otkrila da je bila ljubavnica

18.04.2024. | 10:45

Voditeljka Jovana Jeremić šokirala je javnost kada je progovorila o svojoj mladosti i priznala da se ne kaje što je bila ljubavnica.

Jovana ističe da je naučila lekciju i da svako ima prava da pogriješi jednom u životu.

– Svako ima pravo jednom da bude ljubavnica. Da, ja sam bila ljubavnica, sve smo bile u nekom trenutku. Ali ti ne znaš zašto je neko bio. Možda je taj čovjek lagao tu djevojku. Nećemo da govorimo o tim djevojkama koje su izmanipulisane. Kad si bila jednom ljubavnica i naučila lekciju, nemaš pravo to da budeš drugi put – rekla je Jovana, i dodala:

– Ima onih koje se time bave, e ja o tim ljubavnicama pričam. I da, te pljujem najstrašnije. Ja bih takve kojima je to zanimanje spalila na lomači – rekla je Jovana u emisiji “Minsko polje”.

Dečko joj gradi vilu

Podsjetimo, Jovana više od četiri mjeseca uživa u vezi s biznismenom Draganom Stankovićem koji je kupio plac na kom gradi vilu za njih dvoje, koja će se zvati Jovana.

– Vila će dobiti ime po meni i, moram reći, biće to naša oaza. Imaću saunu, mini-teretanu i bazen. Ja planiram da imam još pet vila, u Španiji, Monte Karlu i tako dalje – rekla je voditeljka za Republiku.