Nada Obrić otkrila kako je tješila muža jer se posvađao sa ljubavnicom: “Srećo, jabuko moja, pomirićete se”

11.04.2024. | 18:17

Folk pjevačica Nada Obrić je preko 50 godina dio estrade, a već godinama unazad pravi je borac.

Naime, Nada Obrić, godinama se bori sa opakom bolešću, a kako kako kaže pozitivan duh nikada je nije napuštao.

Pa se tako prije nekoliko godina našalila na svoj račun, kada ju je bivši suprug prevario.

– Zaljubio se on, a mi smo zvanično još u braku. I sad dolazi on kući mrtav nervozan, a ja sve znam. I ja njemu kažem: “Srećo, jabuko moja, što si nervozan, ne sekiraj se, neće te ostaviti, ne sekiraj se, pomirićete se. Dok je tvog novčanika ti ne brini ni o čemu. A ako bude baš bezobrazna, prijavi mi, ja ću se s njom obračunati – ispričala je pjevačica kod Sanje Marinković i zasmijala gledaoce.

Mnogi joj nisu povjerovali, ali Nada je bila spremna da se zakune:

– Majke mi mile, čovjek živ i zdrav, okrenuo se i rekao: “Ti nisi normalna” – prisjetila se Obrićeva.

Inače, pjevačica se nedavno dotakla i varanja.

– Danas su svi švaleri i žene, i muškarci, to je opšti haos i ludilo. Ta švaleracija, ti odnosi, koje danas možemo da vidimo, nema zaljubljenosti, zaljubljivanja, razgovora, dogovora. Nema ništa. Nego ko one ovce u toru. Radeći ovaj posao upoznala sam mnogo ljudi, i ne znam ko se nije švalerisao, od mojih partnera, muževa, pa nadalje… I nikada se nisam rvala, borila i svađala sa njima. Dok sam mogla da trpim, ja sam trpjela, kada više nisam mogla ja sam odlazila. Najgluplje pitanje koje žena može da postavi muškarcu jeste to „Gdje si bio?“, „Šta si radio?“, oni će u tim situacijama izmisliti bilo šta, samo joj istinu neće reći. Ja sam se dva puta udavala i shvatila da nisam za to – iskrena je Nada.

Pjevačica je otkrila da joj se ne sviđa kako se današnje djevojke ponašaju.

– Smeta mi ta brutalnost u oblačenju. Vulgarnost u ponašanju. Pogotovo kod mlađih djevojaka, koje su proste i vulgarne. Ta plastika je čudo napravila, sve su iste, ta usta na šta im liče Bože me sačuvaj. Današnje djevojke ne znaju da kuvaju, izgovori su im je da se to danas sve može poručiti dostavom, ali to nije isto kao domaća hrana. Često se pitam kako ih ne interesuju takve stvari, kuvanje je umjetnost po meni – rekla je Nada koja je otkrila šta su njene slabe tačke.

– Moja najslabija tačka je ta što sam previše iskrena. Prijatelji mi često kažu da umijem da budem i neprijatno iskrena i to mi se često obije o glavu, ali ja ne volim ljude koji lažu – zaključila je Nada za Alo!.