Na oduševljenje obožavalaca: Ana Bekuta objavila dva albuma

11.12.2023. | 11:01

Pjevačica Ana Bekuta u roku od nekoliko dana objavila je čak svoja dva studijska albuma, što je mnogima sa društvene mreže “X”, izgleda zasmetalo pa su je uporedili sa Jelenom Karleušom, te naveli da je iskopirala.

Naime, Karleuša je oduševila mnoge, kada je u avgustu nakon 11 godina diskografske pauze objavila svoj 11. studijski album “Alpha”, a nekoliko dana kasnije u 12. album “Omega”.

Njen posljednji album prije “Alphe” i “Omege” bio je album “Diva”, koji je izdala u junu 2012. godine. Karleuša je pripremila i posebnu promociju za svoje fanove – spektakularni koncert u Beogradu na vodi u septembru, koji je bio besplatan.

Nešto slično njenom potezu, sada je načinila njena starija koleginica Ana, koja je 27. novembra objavila svoj 20. studijski album, koji nosi naziv “Grešila sam”, a zatim i drugi, 8. decembra, Bekuta je objavila i svoj 21. album. Ovaj album nosi naziv “I za vas, koji niste smeli”, a sastoji se od šest pjesama.

Na društvenoj mreži “Iks” odmah su krenula poređenja sa Karleušinim podvigom. Naime, omot albuma “Grešila sam” je odrađen u dominantno crnoj boji, baš kao i “Alpha”, dok je omot za “I za vas, koji niste smeli” bijeli, baš kao i “Omega”.

Mnogi su pomislili da će Karleuša isprozivati svoju stariju koleginicu, na šta se ona nadovezala:

“Nemojte tako, volim ja moju Karli”.

Nekoliko korisnika je prozvalu Anu, te istaklo da je pjesme mogla da spoji u jedan album, piše Telegraf.

“Neće, bre, Karla mene voli”, napisala je jednom korisniku Ana, dok je drugom poručila da ne napada Jelenu, jer je ona voli: