“Muka na muku”: Njih decembar neće štediti

25.11.2023. | 06:30

Astrolozi su nagovestili koja dva horoskopska znaka će sreća preskočiti. Prema riječima stručnjaka, u decembru ih očekuju veoma teški dani.

Djevica
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvjereno odbacujete različite primjedbe koje nisu po vašoj volji. Pretjerano insistiranje na ličnim interesima skreće pažnju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Potrebne su vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Nema potrebe da vjerujete u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja vaše porodice. Emotivni zanos ponekad treba “kontrolisati”, obratite pažnju na nečije komentare. Skloni ste čestim promjenama u raspoloženju. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i često vrlo subjektivno ocjenjujete partnerovo ponašanje.
Jarac
Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savjesti. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvršto “držite u svojim rukama”. Emotivno se rasplinjavate ili suviše maštate o osobi koja vam je “nedostupna”. Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.