Milica Pavlović priznala da će morati da otplaćuje Arenu: Ja sam veliki radnik, za mene zime nema

24.12.2023. | 11:31

Pjevačica, Milica Pavlović napravila je sinoć spektakularan koncert u Štark Areni.

Nakon nastupa ona je za medije sumirala utiske i tom prilikom pričala zaradi, tremi, porodici i podršci koju je imala.

Milica je otkrila da je na koncertu bilo par tehničkih problema koje publika nije ni uočila.

– Iskrena ću biti, bilo je par nekih tehničkih problema, ali to je normalno, skoro tri sata programa. Normalno je da se potkradu greške, ja sam čak to izgovorila na bini, šta još ima ako nema grešaka. Posljednjih par godina naučila sam da se ne nerviram, univerzum, sudbina, takav dan nešto se desi. Možemo mi da planiramo, da se molimo da bude perfektno, ali kada se desi greška, pustiš. Mi smo zaista dugo radili na svemu ovome, ogromna ekipa stoji iza svega ovoga – rekla je Milica.

Pjevačica je govorila i o tremi:

– Onaj momenat, početak “Boginje” skratio mi je život. Kada sam čula huk, kada sam čula publiku, zaboravili su da mi isključe publiku, čula sam svaki sektor. Tada sam imala tremu – iskrena je bila Milica.

Milica je usred intervjua odlučila da novinare počasti rakijom koju je njen djed pekao kada se ona rodila.

– Želim da vas poslužim rakijom, ovo je moj djed pekao kada sam se ja rodila i čuvao je tu rakiju da se pije kada se desi nešto bitno, a ovo je za mene jako bitno. Hvala na svemu – rekla je Milica.

Milica Pavlović jedan segment koncerta posvetila je baki i djedu, koji su preminuli.

– Kada sam otišla u studio da snimim taj tekst, koji mi je napisala Ljiljana po mojim tezama, ona je napravila kao sastav, ja sam rekla svom saradniku: “Ulazim u studio, snimam i kako ispadne ispadne, ostavljamo ga u tom okviru i ne diramo ništa”. Plašila sam se da neću uspjeti nijednu da snimim. On je pustio snimanje i izašao je napolje da plače. Jedva sam izdržala, bile su mi pune oči suza. Sada, znajući u kojoj sekciji ide taj dio, ponela sam svoje slušalice i kada sam sišla stavila slušala neku stranu muziku dok je to išlo. Nisam željela da izađem i da se rasplačem jer me čekalo dosta programa, željela sam da se zaista potrudim da budem na visini zadatka – ispričala je pjevačica.

Milica je dalje dodala:

– Baka i djed su falili, ovaj koncert je posvećen njima mogu slobodno da kažem. Teško je kada očekujete da će za neke velike stvari najbliži biti tu. Generalno, taj intro sam snimila kao poruku svima. Ljudi, nije teško poslati poruku, nije teško pozvati nekoga, nije teško reći nekome da ga volite. Uradite to jer će jednom biti kasno i kajaćete se. Meni je i dan danas teško što me djedu 18.15 ne zove sa fiksnog, ali to je život – rekla je Milica Pavlović, piše Blic.

Milica je rekla da joj se među prvima javila Dragana Mirković i javila da će doći na koncert, ali je na kraju bila spriječena.

– Izjavljujem saučešće porodici. Poslala mi je prelijep buket. Ana Bekuta je takođe bila spriječena, a šminkernica mi je prepuna cvijećem i slatkišima. Ja kad čujem da ljudi od stresa ne jedu, meni je to nejasno. Takođe sam i od Aleksandre Prijović dobila prelijep buket.

Milica je za sam kraj otkrila da je ne zanima koliko će otplaćivati koncert.

– Uopšte me ne zanima koliko ću ovo otplaćivati, ja sam veliki radnik, nigdje nisam zatvorila vrata. Mislim da za mene nema zime dokle god me glas služi. Mi smo išli samo na jedno, ovakav šou ne znam da li može u par dana da se izvede. Ponosna sam na sebe – rekla je Milica za kraj.