Milica Dabović jedna od mnogih: Ove sportistkinje zarađuju novac golišavim fotkama  FOTO

31.10.2022. | 13:49

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović privukla je veliku pažnju odlukom da otvori profil na “Onlyfans” platformi i tamo prodaje svoje golišave fotografije!

Milica je tako postala samo jedna u nizu sadašnjih i bivših sportistkinja koje su se odlučile za ovakav korak, a svima je zajednički taj finansijski momenat i zarada koju ova platforma donosi.

“Pošto ste svi željeli moj ‘OnlyFans’, odlučila sam da vam uslišim želju. Volim da se slikam, volim da slikam svoje tijelo tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal, manje, više. Pala je i opklada da ću imati preko 1000 pratilaca za manje od 24 sata”, napisala je Milica na društvenim mrežama, te “otkrila” da će njen sadržaj koštati 15 dolara mjesečno.

Kada je u pitanju domaća scena, Milica nije jedina bivša sportistkinja koja je završila na “Onlyfans” platformi s obziro na to da nekadašnja crnogorska teniserka Tamara Bojanić “dominira” na ovoj mreži.

Tamara je svojevremeno imala odlične rezultate i u juniorskoj konkurenciji, dok je kao seniorka navodno bila i šampionka Crne Gore. Takođe, bila je oko 1000. mjesta na WTA listi. Igrala je i za reprezentaciju Crne Gore prije nego što se prebacila u drugu branšu.

“10 dolara puta 1000 ljudi, to je 10.000 mjesečno. Ko je ovdje glup”, zapitala se Tamara nedavno statusom na Instagramu, nakon što je “prelistala” natpise medija o njenoj novoj karijeri.

Zanimljivo, Tamari u opisu profila na Instagramu stoji i da je profesionalni teniski trener, a vi u nastavku možete pogledati zbog čega je ova Crnogorka očigledno tražena na ovoj društvenoj mreži.

Zatim, tu je i australijska teniserka Angelina Graovac za koju se pisalo da ima srpsko porijeklo. Pisalo se tada i da je za svoje golišave fotke i eksplicitne snimke uzimala šest dolara mjesečno. Navodno joj je to glavni izvor prihoda, jer joj teniska karijera trenutno i nije u uzlaznoj putanji.

Debitovala je profesionalno 2018. godine i do sada je odigrala 51 meč. Ima samo devet pobjeda, što je 18 odsto, dok se u međuvremenu pojavila i informacija da Angelina preko Onlyfans-a zarađuje i kako bi finansirala odlaske u inostranstvo na takmičenja.

Aktivni član “Onlyfans” platforme postala je i nekadašnja američlka teniserka Ešli Harklroud koja se svojevremeno fotografisala i za Plejboj 2008. godine.

“Ležala sam tri nedjelje i jednostavno mi je stigla ponuda. Razmislila sam dobro, shvatila da trenutno ne radim ništa i odlučila sam da se slikam. Zašto da ne, ponosna sam na svoje tijelo i predstavljala sam tijelo ženskog sportiste”, rekla je Amerikanka svojevremeno, a u međuvremenu je počela da naplaćuje 10 dolara za svoj sadržaj:

“Ako imam fanove koji su spremni da potroše pet evra na jednu fotografiju, koliko daleko mogu da idem? Evo mog prvog porno video snimka, domaća radinost sa životnim partnerom”, najavila je Ešli tokom proleća svoj video snimak koji je završio na pomenutoj platformi.

Brazilska odbojkašica Ki Alveš je nedavno izašla u javnost i proznala da na “Onlyfans-u” zarađuje čak 50 puta više novca od sportske karijere.

Alvešova ima 22 godine i već treću sezonu igra seniorsku odbojku u domovini, ali je u međuvremenu shvatila da uporedo sa sportskom mora da razmišlja i o karijeri modela. S obzirom na to da izgleda savršeno, Na Instagramu ima preko milion pratilaca – dok je mjesečna pretplata za njen profil na “Onlyfans” platformi čak 14 dolara.

“Smatram se sportistom i zbog toga mi je imidž na internetu porastao. Zarađujem 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. Dakle, ja za sebe smatram da sam odbojkašica, model i uticajni preduzetnik. Mada, više volim da igram odbojku nego da se slikam”, rekla je ona.

Pejdž Van Zant je godinama bila jedna od najpoznatijih UFC takmičarki, da bi u međuvremenu napustila tu organizaciju i prešla da se takmiči u boksu bez rukavica. Ipak, prodavanje golišavih fotki joj je postao primarni zanat.

“Zarađujem mnogo više novca sedeći kod kuće i objavljujući fotografije na Instagramu nego od borbi”, rekla je Van Zantova koja svoj eksplicitni sadržaj na “Onlyfans-u” naplaćuje 10 dolara.

Tu je i Rene Grejsi, djevojka koja se bavila automobilizmom. Ona je batalila moto-sport 2019. godine, kada je odlučila da se posveti provokativnim fotografijama i svom profilu od kojeg je zarađivala ozbiljan novac, pa je tako svojevremeno kupila u kešu Mercedes AMG vrijedan 250.000 evra samo od novca koji je zaradila na “Onlyfans-u”.

Htela je i da kupi jedan tim u rodnoj Australiji, ali su je odbili upravo zbog “zanata” kojim se sada bavi.

Oznake: Only fans, Slikanje