Mile Kitić prekinuo nastup Šerifa Konjevića: “Otkud ti”

18.08.2023. | 10:10

Mile Kitić i Šerif Konjević pjevači su koji decenijama pune kafane i hale širom svijeta i ne kriju uzajamno poštovanje jedan prema drugom kad god se sretnu.

Iako zbog poslovnih obaveza nemaju često vremena da se druže, svaki njihov susret, pa makar i kratak protekne u dobroj priči i veselju, a ovog puta Mile je odlučio da na nevjerovatan način iznenadi svog kolegu i velikog prijatelja.

Naime, Šerif je imao nastup u jednoj diskoteci u Srebreniku koji je prekinuo Mile kada se, na veliko iznenađenje svih, pojavio na sceni da pozdravi prijatelja.

“Dragi ljudi dobro došli na najboljeg pjevača na Balkanu, ljubi te brat”, govorio je na mikrofon dok je koračao ka Konjeviću kome se približavao sa leđa i ostavio ga u čudu.

“Otkud ti?”, sa osmijehom se pitao Šerif koji ga je zagrlio, dok je publika pozdravila ovaj momenta ovacijama i vriskom, nakon čega je nastavljena luda žurka uz najveće hitove u klubu u kome igla nije mogla da padne od gužve.

Podsjećamo, u posljednjih nekoliko godina tekstove za Miletove pjesme piše njegova supruga Marta Savić, a pjevač priznaje da mu se ne svidi sve što ona uradi.

“Kako je prestala da peva, počela je da piše i mene je iznenadila, Marina Tucaković je bila povod za to. One su bile prijateljice, Marina je meni mnogo pesama pisala, onda su počele zajedno da rade. Čak se i Marina iznenadila kada je Marta dodala i menjala neke delove pesama ili oduzela. Piše solidno, nekad mi se ne sviđa šta napiše, ali neka radi, ima par uspešnih pesama”, kaže Mile i dodaje da svaki autor teksta mora dobro da poznaje pjevača:

“Mislim da ima i toga sto posto, opet se vraćam na pokojnu Marinu, ona je prvo tebe morala da upozna kao čoveka, da priča sa tobom, da popijete rakiju, ona te otvori i vidi šta bi ti najbolje izneo.”