Mile Kitić o otvorenom braku sa Martom: Radi šta hoćeš, ali nemoj na moje oči

06.10.2023. | 20:37

Iako su decenijama u braku, pjevače Mileta Kitića i Martu Savić dugo prate priče da su jedno drugom nevjerni, o čemu je folker progovorio potpuno otvoreno.

Mile je na šaljiv način prokomentirao odnos s Martom.

Marta me je sa svojim ponašanjem osvojila. Bila je mirna i tiha, i ja pomislih ovakvu ženu treba oženiti. Ona je oduvijek imala razumijevanja za mene, na taj način me osvojila. Marta mi je vjetar u leđa i održava mi karijeru – počeo je Mile izlaganje, a onda se potom nadovezao i na tvrdnje, da njih dvoje imaju otvoreni brak:

-Ako mi imamo potrebu za tim, zašto da ne, ali samo nemoj preda mnom. Nikad je nisam pitao za to. Ona radi što hoće, i ja takođe – bio je iskren pjevač.

Za to vrijeme, Marta se povukla u ilegalu, pa najčešće vrijeme provodi u njihovoj vili u Dominikanskoj Republici, odakle često dijeli slike na društvenim mrežama. Ako je suditi po njima, ona uživa u životu, i ne haje ni za kakve priče o svom braku.

Inače, Marta je druga Miletova supruga, zbog koje je ostavio prvu Bosu, s kojom je imao divan brak i porodično gnijezdo u Ilijašu.