Milanović komentarisao Severininog sina: Dječak je vjerovatno već sijede dobio

26.01.2024. | 15:21

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je slučaj pevačice Severine Vučković i odluku Vrhovnog suda da joj oduzme starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Milanović je, naime, od strane novinara bio upitan o slučaju pjevačice. Iako, kako je naglasio ne ulazi u materiju, pomenuo je Severininog sina.

– Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dječak vjerovatno je sijede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludio… – izajvio je Milanović.

Predsjednik je pomenuo i Vrhovni sud, sud koji je donio odluku da satrateljstvo dodjele ocu djeteta.

– Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gdje su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može… Možda treba u Ustavu nešto promijeniti – rekao je Milanović, prenosi “Dnevnik.hr”.

U četvrtak je Radovan Dobronić izjavio da se pjevačica trebala obratiti njemu za pomoć, optužio je za zloupotrebu, javno pisanje o slučaju te rekao da se “Severinu tu ne može shvatati malom i nemoćnom ženicom” već “vjerovatno najmoćnijom u Hrvatskoj”, a na njegove izjave je reagovao i ministar pravosuđa Ivan Malenica.