Marta Savić o braku sa Miletom Kitićem: “Ove godine planiramo venčanje u crkvi”

05.01.2024. | 10:12

Pjevačica Marta Savić provela je novogodišnje praznike u Beogradu sa porodicom, kćerkom Elenom i mužem Miletom Kitićem s kojim se spekulisalo da je u lošim odnosima.

Ona godinama unazad živi u Dominikani, a sada je progovorila o braku sa Miletom Kitićem, kćerki Eleni i tome da li bi uskoro majka i kćerka mogle da se nađu rame uz rame na bini i snime duet.

“Volim kada kažu da ima moju boju glasa, mada sam svesna da liči i na Mileta. Elena je miks oboje. Mada je tu specifičnost povukla na tatu. Nakon što je snimila pesmu “Pare” sa njim, logično je da se očekuje i neki projekat sa mnom. Ali, zasad, nemamo u planu. Možda nekad dođe zanimljiva numera, koja će imati smisla, pa i ukrstimo glasove”, istakla je Marta za “Informer”.

O njenom braku sa pjevačem dosta se spekuliše, te je Marta otkrila u kakvim su odnosima ona i Mile.

“Mile i ja se ne svađamo. Ne mogu da se setim kada smo se oko nečega raspravljali. Možda kada je Elena bila mala. Srodili smo se posle ovoliko godina zajedničkog života. Razumemo se i kada ćutimo. Jedno drugom smo ljubav i podrška i ove godine planiramo da se venčamo u crkvi”, otkrila je ona, pa se osvrnula na negativne komentare o njenom “otvorenom braku”:

“Rekla sam na početku razgovora da mi je ‘ravno do Kosova’, šta se priča. Prošli smo sve faze života i zaslužili smo da živimo slobodno i opušteno. Otvoreni smo jedno prema drugom i došli smo u te godine kada želimo da živimo u miru, bez suvišnih pitanja. Život nam je dovoljno turbulentan zbog posla, a biti uspešan sve ove godine nije lako. Zajedno smo i kad nismo. Svaku odluku donosimo u dogovoru. Možda smo drugima čudni, ali ja bih rekla da smo i više nego normalni”, navela je i dodala da li postoji nešto što svom suprugu nikada ne bi oprostila.

“Sve sam mu oprostila i sve bih mu oprostila. Na kraju krajeva, nemam ni šta da opraštam jer imam čoveka koji me voli”.