Marko pijan pravio haos, Luna Đogani bijesna: Drama u porodici bivšeg rijaliti para

15.05.2024. | 08:34

Bivšeg učesnika “Zadruge” Marka Miljkovića policija je privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i određen mu je pritvor od 48 sati, a danas će biti pušten na slobodu.

On je, naime, priveden nakon sukoba sa komšijama iz zgrade u kojoj žvi sa suprugom Lunom i kćerkama Mijom i Lanom.

Marko Miljković je nakon privođenja odvezen u Urgentni centar, gdje je bio u pratnji policije i sa lisicama na rukama, a potom je odveden na Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ gdje su mu obavljeni pregledi. Miljković se najprije žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu, kako je opisao, bacali pomije na terasu, zbog čega je riješio da im uzvrati tako što je gađao njihovu terasu jajima. Međutim, komšija je to demantovao i ispričao da su u pitanju bili radovi na zgradi.

Nakon haosa koji je pravio u zgradi, Miljković je testiran i na alkohol i narkotike, a njegovu suprugu Lunu sve to je veoma potreslo, prenosi Blic.

Naime, Luna prolazi kroz agoniju zbog svega što im je Marko priredio. Kako se saznaje, ona je dva dana pod lijekovima zbog stresa, te ne može da dočeka da se suoči sa njim kako bi joj objasnio zbog čega je sve to uradio.

– Luna je bijesna jako, plače i razočarana je. Ostavio ju je samu sa djecom i napravio haos. Pritom, sve to je uradio u alkoholisanom stanju. Nije joj jasno šta mu je kvrcnulo u glavi da uradi tako nešto. Njen otac je najviše uz nju, ali svi su zgroženi Markovim ponašanjem. On će izaći iz pritvora, ali ko zna kako će se sve ovo završiti među njima – rekao je izvor Blica.