Lidija Vukićević je u vezi sa dvije decenije mlađim Italijanom: “Bio mi je potreban neko sličan”

15.07.2022. | 23:08

Lidija Vukićević u emotivnoj vezi je sa dvije decenije mlađim umjetnikom iz Italije, a za domaće medije pričala je o detaljima njihovog odnosa.

Kako sama glumica ističe, slikar joj je unio novu radost u život i ispunjava joj svaki trenutak. Lidija je istakla da voli mlađe partnere, te da joj treba neko ko će da je prati, a ne sputava u njenim planovima.

“Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene”, rekla je Lidija, a prenosi “Glossy”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

“Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvijek vam je lijepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno, mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste željeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vrijeme je za odlazak. Pošto smo oboje umjetnici, odlično se razumijemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podneblje. Godinama sam živjela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovdje najljepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovdje najbolje osjećam”, izjavila je glumica.

Naredni period, kaže naša glumica, obilježiće poslovne saradnje, jer Lidija priprema “nešto veliko”.

“Ovo ljeto mi je jedno od najljepših jer trenutno radim veoma veliki, ozbiljan posao. Ne radi se o glumi već je vezan za ljepotu. Jedna firma u Italiji i ja napravili smo proizvod koji će da bude plasiran na našem i tržištu širom bivše Jugoslavije. Reklamiraću ga, a u pitanju je proizvod koji sam stvorila sa timom vrhunskih italijanskih stručnjaka iz Venecije. U pitanju je visok kvalitet, ne bih sebi dozvolila da se poslije skoro 40 godina rada obrukam. Stojim stoprocentno iza nečega što ženama može da pomogne u oblasti njege i ljepote. Do kraja jula trebalo bi da se pojavi na tržištu. Iskreno se radujem jer dobro poznajem oblast o kojoj se radi i imam tim stručnjaka koji se godinama bave negom žena. Sve će biti vrhunsko, od pakovanja do sadržaja”, zaključila je ona, prenosi “Super žena”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)