Lepa Lukić se guši u suzama: Umreću za mojom Merimom

20.11.2021. | 09:45

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, teško je prihvatila saznanje da je izgubila jednu od najboljih prijateljica i koleginica Merimu Njegomir, koja je preminula u 69. godini nakon kraće bolesti.

Kada se Merimi pogoršalo zdravstveno stanje, Lepa je svakodnevno bila na vezi sa njenom porodicom. One su se upoznale pre više od četiri decenije, te su uvek bile jedna za drugu u dobru i u zlu.

Kada je ekipa Nova.rs pozvala Lepu telefonom, ona je jedva govorila jer je sve vreme bila uplakana i u žalosti za svojom prijateljicom.

„Ne mogu da verujem. Znala sam da je bila bolesna, ali mislila sam da će se spasiti. Zašto je tako brzo otišla? Ne mogu to da prihvatim, ovo je preteško za mene. Svi moji odlaze, ali zašto Merima? Ona je moja prijateljica decenijama. Čule smo se svaki dan, dala mi je njenu kuću da idem na odmor“, rekla je Lepa, a potom zastala.

Pjevačica se bukvalno gušila u suzama, a onda nas zamolila da je pustimo da se isplače.

„Razumite me, otišlo je pola moje duše. Umreću za mojom Merimom. Pozovite me kasnije, hoću da me svi ostave na miru da mogu da se isplačem“, rekla je kraljica narodne muzike za Nova.rs.