Lepa Lukić o samoći: Šta da radim u četiri zida, nemam ni djecu ni unučiće

30.01.2022. | 18:34

Pjevačica Lepa Lukić oduvijek je bila omiljena među publikom svih generacija, ali ne samo zbog svojih pjesama već i zbog nevjerovatnog smisla za humor.

Mnogo mlađe koleginice mogu joj pozavidjeti na energiji i šarmu kojim plijeni, a otkrila je u čemu je zapravo tajna.

“Nisam se trudila da održim mladalački duh, ne postoji recept za to. Ja baš ne spavam mnogo, zujim, idem i sad čak tražim društvo, neću da samujem, jednostavno ne trpim samoću. Volim kada sam u društvu. Idem da se družim sa mladima, šta da radim ja kod kuće u četiri zida, nemam ni djecu ni unučiće da se savijam oko njih, imam samo mačku u kući”, istakla je pjevačica za portal “Grand Online”.

U njenoj želji da traje i širi pozitivne vibracije svakako uspijeva, te ne čudi što je rado viđena u emisijama i među mlađom populacijom kolega koji joj izuzetno prijaju.

“Hoću da trajem, hoću jednostavno izazove. Ja ne idem da radim ono što rade starlete tamo, mene uzimaju zbog gledanosti. Uzimaju me kao ime, pa što da ne idem kada me svuda zovu”, rekla je Lepa.

Podsjetimo, Lepa Lukić je prije samo dvije nedejlje napunila 82. godine, a na vedrom duhu koji i danas posjeduje zavide joj mnogi. Ne krije da je takva bila i kao djevojčurak, te ne čudi što je bila miljenica jačeg pola.