Lepa Lukić napisala testament: Nasljednik dobija sve ovo, ali uz jedan uslov

28.05.2024. | 09:30

Legendarna pjevačica narodne muzike Lepa Lukić nedavno je otkrila da je napisala testament.

Otkrila je i da će svo bogatstvo koje je stekla tokom 50 godina karijere ostaviti svom bratancu Radisavu, ali mora da ispuni jedan uslov.

Naime, nakon smrti pjevačice njen bratanac će dobiti restoran, dva stana, kuću i svu Lepinu ušteđevinu, ali pod uslovom, da brine o mački Mazi.

-Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem prije nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslijediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat – rekla je Lepa i dodala da je veoma vezana za macu koju je udomila prije devet godina.

– Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dijete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svijet. Od 2011. nas dvije živimo zajedno kao majka i ćerka – ispričala je Lepa za Informer i istakla da sa Mazom priča kao sa čovjekom:

– Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije penjala na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: „Mjauuu“, ja je pitam:“Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?“ Odemo zajedno do mjesta gdje stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svjetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlijepila! Uz Mazu nikada nisam sama – bila je iskrena pjevačica.