Lepa Lukić bila velika ljubav Tozovca: Pjevač koristio svaku priliku da joj se udvara

18.04.2021. | 13:08

Mnogi do sada nisu znali da je velika ljubav iz mladosti preminulog Predraga Živkovića Tozovca bila Lepa Lukić, a kako tvrde oni koji su ga najbolje poznavali, ona mu je dugo vremena ostala njegova neostvarena ljubav i tiha patnja.

Naime, iako nikada nije krio koliko je sretan sa Mimom, koja mu je posvetila četiri godine života, prijateljica tvrdi da je Tozovac gubio glavu za Lepom u mladosti.

“Sjećam se kad smo bili mladi, Toza je svaki put kad se nađemo s Lepom u istoj kafani ili bilo gdje, koristio priliku da joj se udvara i da joj dijeli komplimente”, objašnjava blizak prijatelj preminulog pjevača i dodaje:

“Lepa to nije ni primjećivala jer je znala da je on gospodin i kavaljer i vjerovatno je to sve shvatala kao lijep kolegijalni gest prema jednoj dami, a istina je bila drugačija. Tozovac je bio lud za njom, maštao je da je oženi i da mu rodi djecu, međutim nikad joj to nije otvoreno rekao”.

Lepa to nije shvatila kao ljubav.

“Neki opasni momci koji su je tada obožavali, i te kako su vidjeli da Tozovac hoće da je osvoji i da bude samo njegova, pa su ga jednu noć sačekali u haustoru zgrade gde je živio i, bogami, pala je i neka tuča. Znam da su ga upozorili da se mane Lepe i da zaboravi da će ikada imati bilo šta s njom inače će oni da mu presude. Tada se povukao, ali ne zato što je plašljiv i nije hrabar, već samo zato jer nije želio da Lepa ima neprijatnosti zbog njega”, zaključio je izvor blizak pjevaču, prenosi Alo.