Legende srpskog glumišta: Ovako su Milena i Dragan govorili o svojoj ljubavi

28.11.2023. | 18:47

Legende srpskog glumišta, Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić, važili su za najskladniji par na javnoj sceni, iako nisu imali djece.

Naime, iako se Milena udavala čak tri puta, Gaga je ostao njena najveća ljubav, a njihov brak je trajao preko četiri decenije.

– Teško je to opisati, ali mislim da je sve u granicama normale. Kao i u svakom braku, bilo je trzavica i svađa, kao i lijepih trenutaka. Ne znam da li je olakšavajuća ili otežavajuća okolnost što se oboje bavimo ovim poslom, pa smo često bili razdvojeni. Ona bi snimala na jednom, a ja na drugom mjestu tako da smo imali prilike da se uželimo jedno drugog. To što se bavimo istim poslom ponekad može da bude i minus, ali mi smo uspijevali sve to da prebrodimo – ispričao je tada čuveni glumac.

Iako nisu imali djece, Milena i Dragan su pronašli sreću u svojoj rođaci Ivi, koja im je nadomjestila tu prazninu i postala centar njihovog svijeta, prenosi Novosti Magazin.

– Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo djecu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu djecu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće cijeli naš svijet – rekao je Nikolić, koji je važio za neprevaziđenog džentlmena, dok je Milena je dodala:

– Dragan i ja nemamo djece, ali smo cijelog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima – rekla je ona tada za medije.

Podsjetimo, Dragan je preminuo 2016. godine, a Milena dvije godine kasnije.