Koncert Saše Matića 14. juna na tvrđavi Kastel u Banjaluci

22.05.2019. | 14:15

Veliki ljetni koncert Saše Matića je planiran 14. juna na tvrđavi Kastel. Saša je spremio repertoar za banjalučku publiku, očekuje nas mnoštvo balada po kojima je Saša poznat, ali i veselih pjesama uz koje možemo zaplesati.

Posljednji nastup na Kastelu, Saša je imao prije više od deset godina, te je odlučio Banjalučanima prirediti spektakularan koncert.

„Sa Banjalučanima nije teško napraviti dobru atmosferu, mi imamo odličnu energiju i dobru komunikaciju i uvijek se radujem nastupima u Banjaluci. Čest sam gost na manjim nastupima, ali više volim velike koncerte koji grad poput Banjaluke zaista zaslužuje. Biće to koncert za pamćenje, u pravo vrijeme – za početak ljeta“, rekao je Saša na konferenciji za medije u Banjaluci.

Karte za koncert su puštene u prodaju.

„Karte se mogu kupiti na Trgu Krajine i u agenciji Travel for fun u TC Emporijum, po cijeni od 10 KM, VIP je 30 KM, a ultra VIP, koji, osim mjesta u VIP zoni tokom koncerta, podrazumijeva dodatno afterparty u klubu 360, na kome će svirati Saša Matić“ košta 50 KM, pojasnila je Danijela Topić, direktor agencije Lucido, koja je organizator koncerta.

Koncert su podržali Jelen pivo, Hotel Jelena, vinarija Kutjevo, Metromedija, fabrika obuće Bema i Grad Banjaluka. Medijski pokrovitelji su Radio televizija Republike Srpske i Big radio.

(BL PORTAL)