Kolo sreće se okreće: Pjevač živio u bijedi, a danas se baškari u vili od pola miliona evra

16.10.2023. | 18:35

Folk pjevač Mile Kitić sa suprugom Martom Savić i kćerkom Elenom živi u luksuznoj vili u Beogradu od pola miliona evra, ali nekada nije bilo tako i put do njegovog uspjeha nije bio nimalo lak.

Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro djece. Živjeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo željeli, na primjer, dobar bicikl, i tako neke stvari – ispričao je Mile svojevremeno.

– Spavali smo u kući gdje se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grijanja. Bilo je toga i da sam spavao na mjestima gdje je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz djetinjstvo i život, čak duže žive – prisjetio se pjevač tada za domaće medije.

Kitić je dodao da je kada je došao u Beograd stanovao kod prijatelja, poznatog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje koji je pomogao i mnogim drugim estradnjacima.

– Munja nam je svima pomogao, pogotovo nama iz unutrašnjosti. Spavali smo kod njega i ako nam je trebao novac, Munja je uvijek bio tu za nas – prisjetio se proslavljeni folker.

Inače, oni su svoj luksuzni dom u Beogradu opremili skupocenim nameštajem, a spoljašnost kuće je bijele boje, vila je opasana visokim zidinama sa crnom ogromnom kapijom, a roletne na prozorima spuštene, kako se sa ulice ne bi vidjela unutrašnjost nekretnine, piše Blic.

Kuća je ušuškana između zgrada, a nemoguće je ne primjetiti je budući da “bode” oči svakome ko se nađe u toj ulici.