Jedan film mu je “došao glave”! Silvester Stalone zbog batina imao sedam operacija

20.02.2024. | 17:57

Glumac Silvester Stalone upozorio kolege glumce da koriste pomoć kaskadera kad god im se ukaže prilika!

Glumca Silvestera Stalonea svi znamo kao “Rokija” i “Ramba”, zapravo glumca koji se na velikim ekranima bije posljednjih 40 godina. Iako je cijeli život proveo pred kamerama i u teretani, okružen profesionalcima na svakom setu, Silvester je zbog snimanja jedne scene završio s bolovima koji su trajali 14 godina i na sedam operacija!

Film koji mu je “došao glave” je prvi dio filma “Plaćenici” iz 2010. godine, kada je riješio da sam snimi scenu za koju je imao kaskadera. U toj sceni Silverstera “mlati” rvač Stiv Ostin.

“Napravio sam glupost. Režirao sam ‘Plaćenike’ i kao idiot snimao sam tu jednu scenu 10 puta. Sjećam se tog posljednjeg puta – udario me je i ja sam samo čuo kako puca. Stiv je odmah znao šta je uradio. Nikad se nisam oporavio poslije toga. Nikad više fizički nisam bio isti”, rekao je Stalone i otkrio da mu je zbog te scene ugrađena metalna pločica u vrat, iščašena su mu ramena i morao je da ide na operaciju spajanja kičmenih pršljenova. Ukupno sedam operacija.

“Upozorio sam sve ljude koje znam – ne radite sami scene za koje postoje kaskaderi”. Na prvoj operaciji je u bolnici ležao pored kolege, nekadašnjeg suparnika na velikom platnu Arnolda Švarcenegera, koji je takođe glumio u jednom od nastavaka “Plaćenika”.

Staloneova supruga Dženifer Flavin je otkrila da se boji za njega svaki put kada ode na operaciju.

“Pokušava da sakrije da ga boli, pravi se da se to nije ni desilo, jer ne želi da ljudi znaju koliko puta je morao da ide na operaciju. Veoma je stresno kada ga uspavaju, jer, nikad ne znaš… niko ne zna”, rekla je Staloneova supruga u rijalitiju koji prati njihovu porodicu, piše MONDO.