“Ja sam im sigurna luka”: Era pokriva pjevačice koje muževe varaju u njegovoj kafani

17.04.2024. | 12:26

Folker Era Ojdanić oglašava se po pitanju raznoraznih i aktuelnih tema, pa je tako jednom prilikom govorio o temi koja na estradi važi za jednu od najstrože čuvanih tajni, varanju.

Era je priznao da su se mnoge njegove koleginice švalerisale svojevremeno kod njega u kafani, a da ih on ne bi odao “ni mrtav”.

– Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o tome uvek jer smo bili u prijateljskim odnosima. Ja sam im bio sigurna luka, znale su da ću da pokrijem. Šta se mene tiče što varaju muževe. Nisam drug s njima, nego sa pevačicama – ispričao je Era svojevremenom pa istakao:

– Zbog toga decenijama imam prijateljstva koja traju na estradi. Nema zle krvi, a nađite mi neku koja će da me popljuje i kaže jednu ružnu reč za mene. Kroz moju kafanu je prošlo priča i priča, isto kao i kod Zorice Marković svojevremeno. Kod mene dolaze ljudi na prenoćište, nikad se nisam bavio tim poslom u smislu podvođenja i sličnih stvari. Ja sam domaćin čovek i moj objekat za smeštaj je čist.

– Više puta su pokušavali da mi nameste nešto vezano za prostituciju, ali ništa nisu našli. Znači da bih dosad pao da se nešto dešava – bio je iskren pjevač svojevremeno za “Republiku”, pa zaključio:

– Ako neko dođe sa švalerom jer ne smeju da se viđaju po Beogradu, to je druga stvar! Ja za to ne moram niti treba da odgovaram. Mada, slabije sada ima toga. Ovi mlađi se sastaju po hotelima i gde god stignu, više se i ne kriju, pa ne dolaze u kafane van grada.