Iz zatvora na “modnu pistu”! Nakon povratka iz Australije pjevačica Romana u “novoj ulozi” FOTO

24.10.2020. | 18:50

Poslije povratka iz Australije gdje je, kako se uveliko pisalo i govorilo, sa svojim dečkom optužena za krađu novca sa bankomata, pjevačica Romana Panić pokušava da se ponovo uključi u javni život u glavnom gradu Srbije.

Ona je nedavno održala konferenciju za medije na kojoj je pokušala da objasni sve što joj se dešavalo u Australiji, a u četvrtak veče pojavila se u novim ulogama – manekenke i humanitarca.

“Rado sam se odazvala pozivu Udruženja žrtava nasilja „Hajr“ da budem gost na njihovoj humanitarnoj modnoj reviji. I ranijih godina bila sam u prilici da odgovorim na slične pozive i svakako da mi je uvijek mnogo značilo ako sam svojim doprinosom i učešćem pomogla nekim osobama bilo da su to u pitanju djeca, stariji ili, kao u ovom slučaju, žrtve nasilja”, rekla je pjevačica pred početak revije održane u jednom beogradskom hotelu.
Pošto je i za većinu njenih kolega trenutno teška situacija u smislu nastupa i promovisanja novih pjesama, i Romana se za sada ne izjašnjava o mogućnosti da publici ponudi neku svoju novu pjesmu i predstavi se na način i u svjetlu po kakvom je javnost ipak najbolje poznaje, piše expresstabloid.ba.