Iva Grgurić otkrila: Janjuš me zvao na večeru šest dana nakon samoubistva brata

07.02.2024. | 08:02

Mlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića, Mihailo, u decembru se ubio, a pobjednica “Zadruge 3” Iva Grgurić otkrila je sad šta joj je Janjuš slao nepunih nedelju dana nakon toga.

“Istina, čuli smo se. Janjuš mi je poslao poruku šest dana poslije smrti brata. Ja sam mu pustila poruku da mi je žao što se to dogodilo, nakon šest dana me je zvao da idemo na večeru ili na piće. Odbila sam, ne želim da se nalazim u društvu zadrugara uopšte. Neću da budem viđena sa njima uopšte”, rekla je Iva Grgurić.

Na pitanje kako se osjećala nakon ovog poteza nekadašnjeg cimera, bila je iskrena.

– Razočaralo me je i iznenadilo, još je imao i komentar na moj stori, kako sam dobra… Pristojno sam ga odbila – rekla je Grgurićeva potom za Hype.

Janjuš je, inače, donio veliku odluku o vezi sa Aneli Ahmić, zbog koje je često na meti napada mnogih. On je riješio da nastavi da se bori za njihovu ljubav, te ističe da su se jedno drugom našli u teškim momentima.

– S obzirom na to da proživljavam teške trenutke… Možda je ovo moje teže, njeno malo lakše, ali su generalno teški… Ja sam uz nju, ona je uz mene i, onako, na sve te hejtere kojima smeta ko je sa kim i da li je neko sa kim… Neću im dozvoliti da se slade našim svađama, našim možda čak i raskidom! – istakao je tik pred vraćanje na imanje u Šimanovcima, pa dodao:

– Oni nas ne mogu poremetiti, možemo samo sami sebe. Jedva čekam, iskreno i nju da vidim!