Ipak, nije spominjala supruga Noleta: Nakon duge pauze oglasila se Jelena Đoković FOTO

27.01.2022. | 20:40

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, u posljednji mjesec je upadljivo neprimjetna u javnosti i na društvenim mrežama, upravo u periodu kada se odigravala Noletova drama u Melburnu: saslušanje na aerodromu, zatvaranje u “hotelu strave”, suđenje i poništavanje vize…

Poslije duge pauze, Jelena se danas oglasila na svom Instagramu, ali nije pomenula Novaka, već fondaciju čiji je ona direktor.

Podsjećanja radi, Jelena Đoković se, inače, redovno oglašava motivacionim statusima o životu, knjigama, prirodi… kao i o fondaciji “Novak Đoković” koju ona vodi.

U danima australijske drame je, međutim, zauzela mnogo uzdržaniji stav i oglasila se samo jednom, na Božić. Tada je svima poželjela srećan praznik, objavila zajedničku fotografiju sa Novakom i napisala: “Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Voljela bih da je moja porodica danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva.

Hvala vam dragi ljudi širom svijeta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gdje se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila.”

Od tog dana Jelena se nije oglašavala sve do dana, opet tako što je samo šerovala post o fondaciji “Novak Đoković”.