Intimna atmosfera iz spavaće sobe: Starleta pokazala “jutarnje maženje” FOTO

15.05.2023. | 16:25

Starleta Soraja Vučelić povukla se iz javnog svijeta otkako se porodila u februaru ove godine i na svijet donijela sina Kana.

Od tada, javnost zanima gotovo svaki detalj iz života starlete i njenog sina, kao i izabranika, ali Soraja to daje na kašičicu, putem društvenih mreža.

Soraja je sada je podijelila intimnu atmosferu iz spavaće sobe, gdje uživa u porodičnoj idili sa svojim sinom.

“Jutarnje maženje”, napisala je Soraja, a na fotografiji se vidi Kan u pidžami, kako spava u Sorajinom krilu.

Podsjetimo, Vučelićeva je nedavno progovorila o majčinstvu i o tome koliko ju je sin promijenio, piše Blic.

“Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva časa, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dijete, niti plače, niti je zahtjevan”, počela je starleta i tada se dotakla proširenja porodice:

“Nisam planirala ni ovo. Volim djecu u suštini. Ne postoji ništa ljepše od bebe. Htjela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku djecu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako laka, ne bih čekala toliko. Za moje dijete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Prije svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvijek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude djevojčica”, rekla je.

 

Oznake: Soraja, Starleta