Inspirisani popularnom serijom: Severina pozirala sa sinom i njegovim društvom FOTO

17.10.2023. | 11:01

Hrvatska pjevačica Severina na Instagramu se pohvalila fotografijama na kojima pozira sa sinom i njegovim društvom, a svi su bili u modnim kombinacijama inspirisanim serijom Piki Blajnders.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Spomenuta serija donosi priču o bandi iz Birminghama, a poseban detalj u seriji je stil oblačenja iz perioda 1920ih te nezaobilazna beretka po kojoj su glavni likovi prepoznatljivi.

Upravo su Severina i društvo bili obučeni u odjeću koja stilom podsjeća na likove serije s beretkama na glavama – te u prslucima, sakoima i čizmama na nogama.

Piki Blajnders, kratko je napisala uz fotografiju.

U društvu pjevačice je bio i njen prijatelj, hrvatski dizajner enterijera Boris Ružić koji je u komentaru poručio da su kao “prava banda”.

“Prekrasne fotografije – stil, odjeća”, “Prgava familijo”, “To je taj stil”, “Družba Seve Vučica”, bili su samo neki od komentara.

Prethodno je pjevačica podijelila fotografije iz sela Višnjan u Istri gdje je sina i njegove prijatelje odvela u posjetu Zvjezdarnici Višnjan.

Otkrivši da joj je idol Korado Korlević – astronom i učitelj iz ovog mjesta poručila je: “Za nauku nikad nije kasno, ali ni rano. Preporučujem svima da dovedu djecu i zaljube ih u nauku”.