Indira Radić donijela odluku koju niko nije očekivao: “Bolje tako nego da plaćam liječenje”

07.03.2024. | 15:07

Indira Radić nakon enormne popuarnosti koju je stekla velikim hitovima odlučila je da se povuče iz medija i napravi balans privatnog i poslovnog života.

Naime, pjevačica prizanje da slava ima svoju cijenu koju ona nije bila spremna da plati zbog čega se odlučila na drastičan korak koji je mogao da ostavi ozbiljne posljedice po njenu karijeru. Ipak ona je bila spremna na sve zarad svog mira.

Gdje je nestala Indira Radić

– Ja sam ranoranilac jer nekako sam shvatila da je život kratak i da treba ga iskoristiti na najbolji mogući način .Trudim se da živim koliko mogu zdravo zato sam se povukla i negde sam se sklonila zato što je to sve prezaisićenje organizma. Godinama trajem i dođe kulminacija kada kažem: „Bolje je da se sklonim i živim normalno nego da plaćam lečenje“– rekla je za Prvu.

Indira je odlučila da uskoro obraduje publiku novim projektom koji je najavila, ali i velikim korakom koji su svi dugo čekali.

– Spremam novi cd, biće i Arena da li ove ili sljedeće godine zavisi od albuma– otkrila je pjevačica.

Kako ima samo sina, Indira ne krije da joj je uvijek bila želja da dobije ćerku, a ta želja joj se ostvarila kada se njen nasljednik oženio, prenosi Grand.

-Otkako se moj sin oženio i doveo snajku Elinu, ja sam dobila ćerku. Ceo život sam o tome maštala i želja mi se ispunila. Savršeno smo se uklopile, kao sudbina da nas je spojila. Bolje se sa njom slažem nego sa sinom ‒ kazala je Indira svojevereno.