Imao djevojku, a ljubio Romanu! Dok je pjevačica pljačkala, maneken se oženio i čeka bebu FOTO

22.09.2020. | 19:40

Pjevačica Romana Panić prije sedam godina učestvovala je u rijalitiju “Farma”, a tamo je veliku pažnju privlačio njen odnos sa crnogorskim manekenom i fitnes trenerom Markom Vukotićem.

Marko je tokom učešća na Farmi imao djevojku, ali nije krio simpatije prema Romani. U jednom trenutku, između pjevačice i manekena pao je i poljubac. U pitanju je bio izazov u okviru igre “Istina ili izazov”, ali bez obzira na to o ovoj sceni pričalo se danima.

https://www.instagram.com/p/CDuVTsOHshT/?utm_source=ig_embed

Kada su zajedno bili postavljeni za sluge, Marko je u nekoliko navrata govorio da će on i Romana navodno imati intimne odnose u štali.

“Biće intimnih odnosa sa Romanom u štali!”, našalio se on tada. Romana je prihvatila njegovu šalu i govorila da je izbor sluga namješten.

“Pa da, ovo je namješteno, jer me Vukotić zove Bebo, Mazo i slično”, rekla je Romana tada.

https://www.instagram.com/p/CFXk7eGH02h/

I dok je Romana Panić posljednjih nedjelja bila u centru pažnje javnosti zbog krađe novca sa bankomata u Australiji, Marko već godinama nije prisutan u javnosti. Posvetio se poslu nutricioniste i trenera, oženio se, a prije nekoliko dana objavio je da sa suprugom Jovanom čeka dijete, piše Blic.

Oznake: Farma, Pljačka, Romana