Hoće da sve bude perfektno: Lepa Lukić nije dala dozvolu za snimanje filma o njoj

02.05.2022. | 20:45

Već duže vrijeme priprema se film, koji bi trebalo da prikaže život popularne pjevačice narodne muzike Lepe Lukić. Međutim, pjevačica nije dala odobrenje za ovaj projekat.

Kako “Kurir” navodi, pjevačica nije bila zadovoljna kako je predstavljena u filmu “Toma”, pa poučena lošim iskustvom, želi prvo da vidi sve detalje, kako bi dala dozvolu za film.

Ovu informaciju je potvrdila Lepa, za gorepomenuti portal.

“To je tačno, javili su mi da hoće da snimaju film o mom životu. Nisam još ništa potpisala, niti dala dozvolu da to mogu da snimaju. Ta produkcija koja hoće da snima film još traži pare za taj projekat. Konkurisali su valjda, pa čekaju rezultate. Otkud znam šta rade, mene to ne zanima, sad spremam papirologiju za Kanadu, moram da riješim sve za tu inostranu penziju, dvije godine nisam bila tamo zbog korone”, rekla je pjevačica, pa je dodala:

“Ne interesujem se uopšte za to, samo mi još fali da se bakćem još i oko tog filma. I ako budu našli novac, ja to sve prvo moram da pročitam kako su to oni zamislili, ko će biti glumci i sve ostalo. Nisam za to da se to odradi po svaku cijenu. Ako bude, to mora biti sve perfektno”, zaključila je Lepa.