Haris Džinović o mogućem susretu s Melinom: Objelodanio šta će joj sve reći kada se vide

30.03.2024. | 19:20

Pjevač Haris Džinović nije više sa Melinom u braku. Oni su se ove sedmice razveli i zvanično, a ostalo je samo da podijele imovinu stečenu u braku.

Kako je Haris naveo, sa Melinom nije u kontaktu i nema namjeru da joj se obraća, ali ako pak dođe do susreta nekom prilikom, evo kako će se on ponašati i da li će je pozdraviti.

– Nema više sretanja, to je kraj. Da ima smislila za sretanje, zašto bi onda uopšte odlazila? Ja ću to da izbjegnem. Ako se slučajno sretnemo, mogu i ja, a može i ona da okrene glavu. Nećemo se sretati, to može da bude jedino mimoilaženje. Ja sam striktan, mene kad neko napusti, nema više razloga da me sreće, niti ja imam želju da sretnem tu osobu. Bilo da je to supruga, prijatelj, ko god. Ne dovodim sebe u iskušenja, nastojaću u potpunosti to da izbjegavam – iskren je pjevač koji smatra da ne treba da se čuje sa suprugom ni oko djece:

– Ne vjerujem, deca su velika. Đina je napunila 20, Kan uskoro puni 19, veliki su, sve znaju – dodao je on za Kurir.

Podsjetimo, Haris je javno iznio da se Melina iseslila prije godinu dana, te da je “samo sukcesivno nestajala i iznosila svoje stvari”. Takođe je ironično napomenuo da “prevareni muž posljednji sazna”, ali nije detaljno govorio o tome, te napomenuo da mu je bilo teško, ali da je već sve prebolio i nastavio dalje sam.