Glumac šokirao javnost! Ljubavnicu dovodio na druženja sa suprugom FOTO

12.09.2020. | 12:02

Turski glumac Ismail Hacıoglu, koji je utjelovio nimalo simpatičnog lika u seriji ‘Dijete’, posljednjih je sedmica glavna tema turskih medija.

Naime, bura u medijima se podigla nakon što je njegova supruga Duygu Kumark s kojom ima kćerkicu, odlučila predati papire za razvod braka.

Kako tvrde turski mediji, 34-godišnji Ismail i supruga zaista su se rastali, a onda je on prije nekoliko dana sedmica otišao na odmor gdje je viđen s partnerkom iz serije ‘Dijete’, 28-godišnjom Merve Cagıran s kojom se potajno nalazi već nekoliko mjeseci.

https://www.instagram.com/p/CD64lbOh21b/?utm_source=ig_embed

“Tačno je da su Ismail i Merve otišli zajedno na odmor u mali gradić na jugozapadu Turske. Njih su dvoje već neko vrijeme u ljubavnom odnosu, ali ne žele govoriti o tome, jer je Ismail do prije nekoliko dana bio oženjen. Njihova veza započela je nakon završetka snimanja serije, a Merve je bila i čest gost u Ismailovoj kući te se sprijateljila i s njegovom ženom”, kazao je izvor blizak glumcima koji navodi i kako je Ismailova, sada već bivša supruga, Duygu tek nedavno saznala za aferu.

No, turski mediji sada pišu kako je Ismail, samo mjesec i po nakon razvoda, već zaprosio novu djevojku te da je ona pristala provesti život s njim.

https://www.instagram.com/p/CFARzCVBue2/?utm_source=ig_embed

“Hemija između njih dvoje je bila toliko vidljiva na setu, da su jedva čekali scene ljubljenja, toliko su bili uživljeni da je ponekad bilo neugodno gledati to. Čak su nekoliko puta otišli i predaleko u garderobama. Nisu se uopšte obazirali na druge”, govori izvor koji nije želio otkriti identitet, ali je bio dio seta serije ‘Dijete’.

Iako vijest o zarukama Ismail i Merve još uvijek nisu potvrdili, te izbjegavaju zajednička pojavljivanja u javnost, poznato je da već neko vrijeme žive zajedno, a navodno Merve želi dijete s novim partnerom, piše Azra.