Folker uživa u skladnom braku! Mile Kitić otkrio čime ga je osvojila Marta

27.07.2023. | 08:34

Folker Mile Kitić više od četvrt vijeka godina uživa u skladnom braku sa suprugom i koleginicom Martom Savić, a malo je poznato na koji način je ona osvojila njegovo srce.

Mile je otvorio dušu i priznao da iako je kao i svi pripadnici jačeg pola najprije zapazio Martin fizički izgled, presudno je bilo ipak nešto sasvim drugo.

“Svi mi muškarci gledamo i fizički izgled žene, to je sasvim prirodno. Ali ona je mene više kupila svojim ponašanjem. Bila je tiha, mirna, staložena. Fino je pričala. Kada krene rečenicu, završi je lijepo. Lijepa je, svidjela mi se i fizički ali i kao osoba”, ispričao je Mile.

Pjevač je potom otkrio i gdje se sve to desilo, kao i kako je upoznao svoju životnu saputnicu.

“Bili smo u Njemačkoj. Pjevali smo u nekom lokalu zajedno i ja vidim fina djevojka. Upoznamo se tu, razmijenimo telefone. U to vrijeme sam još u Sarajevu živio. I tako je to počelo i traje do danas”, rekao je folker.

Kitić je priznao i da mu je Marta bila velika podrška u jednom periodu karijere kada je čak razmišljao „da povuče ručnu“ kada je riječ o njegovoj karijeri i smatra kako je, bez obzira na niz svojih hitova, ona zaslužna za njegovu neprekidnu popularnost.

“Trajao bih ja i dalje, ali ona me je ubjeđivala da nastavim, preoblikovala me je”, rekao je Mile, a potom ispričao kako ga je Marta jurila po bazenu sa makazama.

” Ja sam imao kompleks zbog frizure, jer kao i svaki muškarac sam počeo da gubim kosu. Imao sam 40 godina, puštao sam je onako sa strane i svaki put to zalizivao, pogotovo kad izađem iz bazena, što je Martu izluđivalo i danima mi je tražila da skratim kosu”, počeo je izlaganje Mile u emisiji „Iz profila“.

“Jednom ona uzme makaze i počne da me juri oko bazena, baš je bila uporna. Na kraju ja popustim i kažem joj da skrati samo malo, a ona odsjekla sve. Toliko sam bio ljut da sam htio da se razvedem. Govorio sam „Hoću da se razvedem, gotovo, šta ti mene šišaš?!“, ali poslije se i meni svidi ta frizura i od tad ja imam ovako kratku kosu”, priznao je Mile.

Osim toga, Kitić se osvrnuo na to što se prijatelji šale sa njim da se oženio Martom zbog papira.

“Dobili smo dijete, a nismo bili vjenčani, pa se Elena vodila samo na Martu, zato smo i odlučili da se vjenčamo. Poslije su me prijatelji zezali da sam je oženio zbog papira, jer Marta ima njemačko državljastvo. Mi danas imamo takvo povjerenje da nemamo nikakvih problema i da ništa ne može da rasturi naš brak”, dodao je pjevač, piše GrandTV.