Dragana Mirković prolazi kroz težak period, njena djeca donijela važnu odluku: Evo šta su uradili za nju

30.03.2024. | 10:59

Pjevačica Dragana Mirković prije nekoliko dana je saopštila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Dragana i Toni važili su za veoma skladan par, a tokom najveće ljubavi dobili su i dvoje djece, sina Marka i kćerku Manuelu.

Poznato je da su godinama svi porodično živjeli u zamku Еbenfurt, nakon čega su nasljednici isti napustili, a nedugo za njima i Toni.

Ipak, kako prenose hrvatski mediji, nasljednici su se u novembru 2023. godine preselili u zamak, kako bi majci pružili podršku.

– Nikad nisam imala probleme s djecom. Moja djeca se mene ne stide. Majka je za djecu neka vrsta svetinje – rekla je Dragana jednom prilikom.

Dragana: “Već tri godine ne živimo zajedno”

Dragana je sve obrazložila u saopštenju za medije.

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti.

Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.