Detalji skandala u rijalitiju! Romana Panić će za 100.000 evra ispričati sve o pljački i hapšenju

26.09.2020. | 12:06

Pjevačica Romana Panić je navodno nedavno prihvatila ponudu produkcije da za 100.000 evra uđe u rijaliti, u kojem će, između ostalog, ispričati kako je završila iza rešetaka.

“U prvi mah nije željela ni da sasluša poslovnu ponudu, koja je, doduše, bila znatno manja od ove posljednje koju je nedavno prihvatila, a koja doseže nevjerovatnih 100.000 evra. Za taj novac je pristala i da ispriča sve detalje pljačke i hapšenja”, ispričao je izvor blizak pjevačici za gorepomenuti list.

Kako se dalje navodi, Panićeva je navodno nekoliko puta odlazila na ružičastu televiziju i tajno se sastajala sa glavnim producentima i svaki put je imala nove zahtjeve, a tek nedavno je navodno uspjela da se nagodi.

“Prvo su joj nudili znatno manji honorar, ali ona nije željela ni da čuje. Osim što je podigla sebi cijenu za nevjerovatnih 100.000 evra, zahtijevala je i da ne bude svih devet mjeseci u rijalitiju, već da ostane maksimalno pet”, ispričao je dobro obaviješteni izvor i dodao da je imala još neke zahtjeve.

“Tražila je frizera jednom nedjeljno, kao i da ne bude kažnjavana ako spava duže od ostalih zadrugara. Da joj se ne oduzimaju honorari i da dio novca dobije na ruke, pred sam ulazak u rijaliti”, ispričao je izvor.

Romana Panić bi navodno trebalo da se useli pred Novu godinu.

Podsjećanja radi, Romana i njen vjerenik su početkom ove godine, u australijskom gradu Brizbejnu, izvršili krivično djelo pljačka bankomata, čime su protivpravno prisvojili na desetine hiljada evra. Oboje su uhapšeni u policijskoj akciji, a nakon što su nekoliko mjeseci proveli u tamošnjem zatvoru, nedavno su izručeni Srbiji.