Detalji raspada grupe “Hurricane”: Mjesecima se nisu podnosile

07.05.2022. | 15:48

Pjevačice Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić proslavile su se u grupi “Hurricane”, ali su sada odlučile da se raziđu.

Mnogi nagađaju zbog čega su donijele ovu odluku i šta se među njima dogodilo, a izvor je sada ispričao šta se zapravo dogodilo u njihovom bendu i zbog čega je došlo do raspada.

“Ivana, Sanja i Ksenija su totalno različite po prirodi. U početku, to im nije smetalo jer su imale isti cilj, da se probiju na estradi i ostvare muzički uspjeh. Iako su najprije mislile da je dobro da svaka bude svoja i ostavi pečat u grupi, nakon nekog vremena, njihove razlike počele su da izlaze na površinu”, rekao je izvor za Alo i otkio da je stanje u bendu mjesecima unazad nepodnošljivo.

“Dolazi do čestih razmirica, svaka ima drugačiji stil, ali i muzički pravac. Svaka ima drugačiju viziju u kom pravcu treba da nastavljaju karijeru, koju pjesmu da snime, koji žanr da otpjevaju… Sve žele drugačije. Njihov tim je pokušavao da balansira, da nalazi kompromis, ali na kraju nisu uspjeli. Njihova zajednička energija više nije bila ista, to se prenosilo na publiku, i na uspjehe njihovih pjesama. Zbog toga su odlučile da se raziđu po isteku ugovora. Bukvalno su jedva čekale da do toga dođe”, zaključio je izvor.

Oznake: Grupa, Hurricane, Raspad