Darko Lazić pobjesnio zbog pitanja o Barbari Bobak: Mene ta djevojka ne zanima

09.12.2023. | 18:22

Barabara Bobak postala je poznata javnosti nakon veze sa pjevačem Darkom Lazićem, a nakon njihovog raskida popularnost joj je naglo skočila.

I dok svi komentarišu da je uspjela zahvaljujući vezi i raskidu sa Darkom, pjevača, koji je u srećnom braku sa suprugom Katarinom, ne zanima ništa vezano za njegovu bivšu izabranicu.

Naime, Darko je pobjesnio zbog pitanja vezana za Barbaru i njen uspjeh kada je pjevanje u pitanju.

– Barbara i ja nismo zajedno već dvije godine. Mene ta djevojka ne zanima! Šta ja imam s njom?! Nemojte me ni pitati o njoj. Otkud ja znam da li bi bila popularna da nije mene. Ima ona i drugih bivših momaka. Nemojte me stavljati u kontekst sa njom – Kaže Lazić.

Inače, Barbara je jednom prilikom ispričala kako je zbog Darka posjećivala psihoterapeuta.

– Potražila sam stručnu pomoć prije raskida, ako ćeš iskreno (smijeh). Zbog svega toga mi se život iz korijena promijenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako „optimalan“ život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala. Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu – otkrila je ona, piše Informer.