Bura oko diskvalifikacije ne jenjava: Jelena Karleuša “poslala poruku” Banjalučanki Vanji

18.03.2021. | 11:43

Prepucavanja na relaciji Jelena Karleuša, član žirija Zvezde Granda i Vanja Knežević, sada već bivša takmičarka ovog muzičkog “odmjeravanja talenta” u pjevanju i svega ostaloga što uz to ide, već danima ne staju.

I dok Banjalučanka Vanja tvrdi da se šire laži o njoj, te da je nepravedno diskvalifikovana, Karleuša ipak priča drugačiju priču.

Nakon što je Vanja na svom storiju objavila status posvećen Jeleni: “Ova žena je konstantnim pisanjem o meni, previše rekla o sebi”, pjevačica je “brže-bolje” na sve to i odgovorila.

“Da nisi psovala u emisiji, da nisi kačila storije u kojima se meni prijeti razbijanjem lica, da nisi davala intervjuje u kom si izjavljivala laži, ja bih se prva sažalila na tebe i vratila bih te u takmičenje. Od mene su uvijek imala glas i pohvalu. Ali nisi razmišljala. Zahvali mi se što si dobila 20K pratilaca, ali budi sigurna da će te koliko sutra zaboraviti i otpratiti. Neka tvoj autogol bude za nauk svakome ko dođe u takmičenje, kako ne smije da se ponaša. Želim ti svu sreću jer će ti svakako sa takvim ponašanjem trebati”, napisala je Jelena Karleuša.