Bivša ljubavnica Dejvida Bekama uzvraća udarac: “Sebe prikazuje kao žrtvu”

22.10.2023. | 12:42

Nakon objavljivanja Netfliksovog dokumentarca “Bekamovi”, sve oči su uprte u porodicu koja već godinama puni novinske stupce, a sada se oglasila i navodna ljubavnica Dejvida Bekama, Rebeka Lus.

Nakon što je u dokumentarcu spomenuta Dejvidova navodna preljuba o kojoj je tada brujao svijet, svi su čekali reakciju Bekamove navodne ljubavnice i dogodila se.

“Razumijem da ima imidž koji mora da sačuva, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini sve da izgledam kao lažov, kao da sam izmislila ove priče”, rekla je Lusova za DejliMejl i dodala.

“Sve to izgleda kao da se predstavlja kao – ‘jadan ja’. Mora da preuzme odgovornost”, dodala je ona.

Podsjetimo, Rebeka je 2004. godine za jedan časopis izjavila da su Dejvid Bekam i ona imali aferu, i sve to iza leđa njegove supruge Viktorije Bekam. Ona je išla toliko daleko da je tvrdila da su često imali seks, ali uvijek kada je on inicirao:

“Morate da zapamtite, on je oženjen čovjek. Šta ako je na ručku sa Viktorijom? Morala sam da čekam da dođe kod mene”, rekla je ona u intervjuu za Skaj njuz.

Dejvid je, s druge strane, negirao sve optužbe za nevjerstvo i nastavio sa svojim životom, ali iza zatvorenih vrata njegov brak je u velikoj mjeri patio zbog glasina o aferi.