Bijelić se oglasio u jeku drame oko razvoda sa Draganom: “Jednom će shvatiti koliko sam se trudio”

30.05.2024. | 17:09

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji je trajao 24 godine, do posljednjeg dana važio je za jedan od najskladnijih na estradi, međutim, na iznenađenje mnogih, oni su ipak riješili da stave tačku na isti.

Dragana je obavijjestila javnost zvaničnim saopštenjem za medije da se razvodi od Bijelića, sa kojim ima dvoje djece, te iako je pokušala da spasi brak – posljednje tri godine njih dvoje žive odvojene živote.

Toni je sada odlučio da objavi neobičan stori na svoj Instagram profil, za koji se ne zna tačno kome je upućen.

“Mislim da će jednog dana ljudi shvatiti koliko ste se trudili za njih, ali taj dan kad dođe vas više neće zanimati”, poručio je biznismen.

Podsjetimo, pjevač Haris Džinović i biznismen Toni Bijelić od početka 2024. godine su glavna tema medija, otkako je saopšteno da se razvode od svojih poznatih supruga.

Haris je prvi stavio tačku na brak sa modnom kreatorkom Melinom, a onda se saznalo da se razvode i Toni i pjevačica Dragana Mirković, što je bio šok za sve.

Na ovu temu, njih dvojica se sada čak i šale, pa je Bijelić na svom Instgramu poduhelio Džinovićevu hit izjavu:

“Nek se svi razvedu”, poručio je Haris za jedan medij, što je iskreno nasmijalo Tonija, pa je uz njegove riječi dodao i nekoliko emodžija koji plaču od smijeha i to objavio na svom profilu i označio Harisa, prenosi Telegraf.rs.