“Baš me iznenadila”: Komšije otkrile sve što znaju o Romani i njenom momku

07.10.2020. | 20:16

Komšije pjevačice koja se nakon boravka u zatvoru u Brizbejnu sa partnerom vratila da živi u Beogradu kažu da par živi povučeno.

Romana Panić u centar medijske pažnje dospjela je nakon što je odjeknulo da je u australijskom zatvoru sa dečkom Filipom zbog pljačke bankomata. Nakon skandala pjevačica i njen partner život su nastavili u njenom stanu koji se nalazi u mirnom kraju Beograda, na periferiji, a komšije kažu da ih zajedno viđaju samo na terasi.

“Nije ona neko ko kafeniše sa susjedima, ali znam da je u stanu jer je viđam na terasi često. Sa njom je i neki mladić, kažu da je to taj dečko Filip sa kojim je uhapšena, djeluje mi da živi sa njom trenutno. Ne izlaze nigdje, ne viđamo ih. Djeluje i da su sami, da im niko ne dolazi. Ja stanujem baš u zgradi preko puta nje pa bih znala. Mirni su i nečujni, vjerovatno je i njima neprijatno što su sada u centru pažnje zbog te pljačke bankomata, sigurno da ih ljudi zagledaju… Što se nje tiče, cijela priča me je stvarno iznenadila jer je ona pristojna, djeluje normalno i fino. Nikad ne bih očekivala da će završiti iza rešetaka”, kaže Romanina komšinica.

Drugog komšiju je iznenadilo saznanje da mu je popularna pjevačica komšinica.

Radnica u obližnjoj pekari ističe da joj je Panićeva česta mušterija, ali da njenog partnera ne zna.

“Romana dođe u pekaru, kupi ono što joj treba i stvarno je kulturna i ljubazna. O tom dečku ništa ne znam, zajedno ih ne viđam, a njega i da sretnem ne bih ga prepoznala jer ne znam kako izgleda”, kaže ona, prenosi Blic.