Baja Mali Knindža pjesmu posvetio Srpskoj: Ovo je država, nije mali entitet, onaj što nas ne voli nema legitimitet

29.12.2023. | 10:42

“Republika Srpska majko naša, neka te čuva Bog. Zemljo mala, srca velikog”, stihovi su pjesme o Republici Srpskoj koje je gostujući u šestoj epizodi podkasta “Granica postoji“ otkrio Mirko Pajčin poznatiji kao Baja Mali Knindža.

Pjesmu posvećenu Republici Srpskoj i aktuelnoj političkoj situaciju premijerno će izvesti 8. januara.

“Moj odgovor će biti jako jasan i čućete ga za Dan Republike. Ja sam napravio pjesmu baš apropo svega što se dešava. Skupo je koštala naša sloboda i nije nastala iz hira. Onaj što prijeti predstavu nema u kakvu svetinju dira“, poručio je Pajčin.

@blportal Kakav prizor u centru! Baja Mali Knindža snima spot u Banjaluci https://www.bl-portal.com/banjaluka/kakav-prizor-u-centru-baja-mali-knindza-snima-spot-u-banjaluci-foto-video/ #banjaluka #blportal #republikasrpska #bajamaliknindza #pesma #spot #pjesma ♬ original sound – BL portal

Ne otkrivajući da je riječ o stihovima iz pjesme prokomentarisao je dešavanja u Republici Srpskoj, sudski proces protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i v.d. direktora Službenog glasnika Srpske Miloša Lukića, ali i poteze Kristijana Šmita.

“Ne znam šta zamjere ali znam da jednog čovjeka ne mogu da vide zato što kod Putina ide. Za mene je ovo prava država i nije mali enititet onaj što nas ne voli, nema legitimitet“, poručio je Pajčin.

Kroz pjesme, kaže Pajčin, želi da prenese ljudima da znaju ko su, šta su, i odakle su im preci.

Baja Mali Knindža je pozvao građane da se okupe oko Republike Srpske i obilježe njen rođendan 9. januar u što većem broju, prenosi ATV.