Aleksandra Prijović potvrdila: Arena zakazana, koncert sljedeće godine

21.07.2022. | 16:07

Aleksandra Prijović nedavno je izbacila drugi studijski album pod nazivom “Zvuk tišine” koji je za kratko vrijeme osvojio srca slušalaca.

Ona je poslije duge pauze nastupila u Beogradu u Nacionalnoj klasi gdje je izvela premijerno uživo nove pjesme, a tim povodom je odgovarala i na novinarska pitanja.

Prija je tako otkrila da uveliko priprema svoj prvi veliki solistički koncert u karijeri.

“Da, Arena je zakazana. Koncert je sledeće godine”, rekla je, pa priznala da rad na albumu nije bio nimalo lak.

“U studiju sam bila danonoćno ali najteže mi je palo snimanje spotova. Naporna su ta snimanja od po 15 sati dnevno. To sada nije bitno, sve je ispalo onako kako sam zamislila. Jako sam srećna jer sam dugo radila na ovom albumu koji je naišao na ovako pozitivne reakcije”, izjavila je Aleksandra.

Na pitanje koja pjesma je lično njoj najbolja sa novog albuma, pjevačica je rekla:

“Moja omiljena pesma sa albuma je ‘Ja sam odlično’. Kada smo završili sve pesme i kada sam preslušala album rekla sam ‘to je to’. Pesma ‘Zvuk tišine’ mi je posebna iz razloga što je Filip radio i znala sam da će ta pesma biti hit”, iskrena je bila Aleksandra.

Prijovićka je otkrila i kako je sarađivati sa suprugom Filipom Živojinovićem.

“Više on meni zamera nego ja njemu. Jako je bilo naporno sada, jer smo iz obostrane želje da bude što bolje, imali naravno i konflikte. Bude na kraju po njegovom jer ja njemu najviše verujem. Filip je moj najbolji prijatelj. Mi se generalno ne svađamo, samo oko pesama i spotova. U poslednje vreme je bila tenzija oko toga”, priznala je pa otkrila da li ona i njen suprug planiraju proširenje porodice.

“Volela bih naravno. Nismo planirali ni prvo tako će i drugo da se desi. Polako”, rekla je i otkrila koja je omiljena pjesma njenog sina sa novog albuma.

“To je pesma Javno mesto. On je obožava. Aleksandar voli da sluša i Brenine pesme, generalno voli muziku baš”, istakla je pa pomenula i finansije.

“Ovo je projekat u koji sam do sada najviše uložila. O ciframa i stanovima ne želim da pričam. Uopšte nije važno koliko je, važno je da sam uložila sebe više nego ikada”, prenosi Telegraf.