Aleksandra Prijović ne štedi! Stajlinge na nastupima plaćala vrtoglavim sumama

06.12.2023. | 11:46

Aleksandra Prijović održala je četiri koncerta u Zagrebu, a posljednji koji je privukao pažnju zbog slavnih gostiju obilježila je i odjevnim kombinacijama.

Naime, pjevačica za svaki od koncerata imala je više modnih izdanja, a samo za jednu haljinu s posljednjeg nastupa u Zagrebu izdvojila je 13.000 evra.

Radi se o komadu modne kuće Alexander McQueen – mini blejzer haljini s kristalnim detaljima na grudima, a upravo je nju nosila kad su joj se na sceni pridružile Rozga i Lepa Brena.

Aleksandra Prijović nije štedjela ni na odjeći za prethodne nastupe te je tako jedan od outfita koji je bio sastavljen od suknje, topa i štikli koštao skoro 10.000 evra. Večeras je zakazan njen posljednji od pet koncerata u hrvatskoj prijestolnici, a prethodno je održala po tri u Sarajevu i Beogradu. Kad govorimo o Bosni i Hercegovini zakazala je nastupe u Tuzli i Zenici.

– Na sceni sam više od 10 godina. Mislim da su ljudi konačno shvatili da sam se stvarno ozbiljno i temeljito bavila ovim poslom. Naravno, ovaj posljednji album je, tako da kažem, odradio svoje. No, da sam imala samo njega, sigurno ne bi sve bilo ovako. Trudila sam se snimati što bolje i kvalitetnije pjesme. Gradila sam svoju karijeru na pravi način, ja barem tako mislim – rekla je za Aleksandra za Klix uoči nastupa u Sarajevu.