Aleks otkrila da li ju je majka Filipa Cara istjerala iz Kuće: Pogodi me rasprava…

23.06.2023. | 09:14

Juče se u medijima pojavila vijest da je majka Filipa Cara istjerala Aleksandru Nikolić iz kuće jer je vidjela njene slike iz Bujanovca dok je radila kao animir-dama.

Dodatno je sinoć podgrijalo sumnju da između Cara i Aleksandre nije sve u najboljem redu to što se sa njom nije pojavio u emisiji.

Aleksandra je izjavila je među njima sve u redu, ali da se Filip nije pojavio u emisiji iz opravdanih razloga.

“Super je ljubav, a Filip nije mogao da dođe, dogodio se smrtni slučaj u porodici Car i nije baš bilo okej da dođe. Izjavljujemo mu saučešće i nadam se da će se izboriti cijela porodica sa tim”, rekla je Aleksandra.

Nešto kasnije tokom emisije “Narod pita”, u kojoj je između ostalog gostovao i Lepi Mića, primijetio je neraspoloženje na Aleksandrinom licu, prenosi Blic.

“Cijeli dan je haos i to utiče na mene. Mene su maloprije pitali: “Zašto te je Filipova majka izbacila iz kuće?”, a to nije istina. Pink.rs je najbolji i tu je provjerena istina. Mene pogodi rasprava sa meni dragim ljudima, to može da me pogodi”, priznala je Aleks.

Filip je podsjetimo, malo pred početak emisije na mrežama naveo da ima opravdane razloge zbog kojih nije došao u studio, dok su na mrežama u toku noći odmah krenule priče da su Aleks i on raskinuli vezu.

“Izvinjavam se svim ljudima koji su htjeli da me vide i čuju u emisiji “Narod pita” večeras, nažalost, biću odsutan iz opravdanih razloga. Za par dana se družimo”, napisao je Filip na Instagram storiju.