Završeno snimanje ”Prijatelja”: Popularna šestorka ponovo na malim ekranima FOTO

Snimanje nove epizode “Prijatelja” završeno je ove sedmice, a obožavatelji serije uskoro će ponovo vidjeti popularnu šestorku zajedno na malim ekranima, piše Entertainment Weekly.

Ono što je već poznato jeste činjenica da nova epizoda okuplja sve članove originalne postave prijatelja: Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Matthew Perry (Chandler Bing), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), David Schwimmer (Ross Geller) i Matt LeBlanc (Joey Tribbiani).

Projekt je najavljen u februaru 2020. godine, ali je zbog pandemije koronavirusa snimanje počelo tek početkom aprila ove godine. Na zvaničnom Instagram profilu “Prijatelja” objavljena je fotografija kojom su kreatori serije obožavateljima saopćili kako je snimanje uspješno okončano.

Iako se ne zna tačan datum premijere, poznato je da će nova epizoda biti premijerno prikazana na HBO Max platformi. Svi fanovi serije na istoj platformi mogu pronaći i ostalih deset sezona popularne serije.

Važno je naglasiti da nova epizoda nije rađena po scenariju, niti će šestorka reprizirati svoje uloge. Umjesto toga će učestvovati u nekoj vrsti talk-show razgovora te će se zajedno prisjetiti snimanja deset sezona (1994-2004). Osim toga, gledaoci će imati priliku da vide nikad ranije prikazane kadrove snimljene iza scene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends)

Ostavite komentar: