Završene “Ljetne večeri u Jazavcu”: Na daskama otvorenog pozorišta izvedeno trideset programa

28.08.2021. | 18:37

Izvođenjem predstave SKUPŠTINA u petak, 27.8. završene su ovogodišnje “Ljetne večeri u Jazavcu”. Prvi događaj ovogodišnjeg programa bio je koncert Vasil Hadžimanov benda 4.7.

U međuvremenu, na ljetnoj sceni Gradskog pozorišta Jazavac izvedeno je trideset različitih programa: predstava, koncerata, promocija knjiga i video projekcija. Na svim ovim programima bilo je prisutno preko 4000 posjetilaca.

Ovo je druga godina u kojoj Gradsko pozorište Jazavac organizuje rad tokom ljeta na otvorenoj sceni. Sudeći po broju posjetilaca i reakcijama publike na sve programe i ove godine imamo razloge za zadovoljstvo.

Tehničku pomoć na ljetnoj sceni pružila nam je SD “Obilićevo”.

U protekla dva mjeseca predstave Gradskog pozorišta Jazavac gostovale su u Gradišci, Kotor Varošu, Stanarima i Zagrebu, a u nedjelju 29.8. predstava SKUPŠTINA gostuje na 40. Pozorišnim igrama BiH u Jajcu. Tokom septembra naše predstave igraćemo samo na gostujućim scenama, a na našoj matičnoj sceni u toku su probe za predstavu BANJALUKA u režiji Nikole Bundala koja će premijerno biti izvedena početkom oktobra. Nakon toga, krajem oktobra, očekuje nas Međunarodni festival glumca ZAPLET 13 u Gradskom pozorištu Jazavac. Od septembra počinje i novi ciklus predavanja u Školi glume i govora Studio Jazavac.