Vil Smit potvrdio: “Loši momci” uskoro dobijaju četvrti nastavak

01.02.2023. | 21:48

Američki glumac Vil Smit objavio je video na Instagramu u kojem je najavio, s kolegom Martinom Lorensom, snimanje četvrtog nastavka kultne komedije Loši momci (Bad Boys).

Novi film se već trebao početi snimati, ali je sve odgođeno zbog incidenta s prošlogodišnje dodjele Oskara, kada je Smit pred kamerama ošamario voditelja Krisa Roka jer se ovaj šalio na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit.

Međutim, stvari su se do sada smirile i Smitove navode potvrdio je i Sony Pictures, koji je najavio da je novi nastavak u pretprodukciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Smit i Lorens složili su se u snimku da bi se novi nastavak trebao zvati Bad Boys: For Life, ali su brzo shvatili da se tako zvao treći nastavak pa su poručili da bi u naslovu ovaj put umjesto riječi “for” trebao pisati broj četiri.

Smitu će ovo biti drugi značajniji film nakon incidenta na Oskarima i zabrane pojavljivanja na nagradi Akademije u sljedećih deset godina.

Snimio je u međuvremenu iistorijsku dramu Emancipacija (Emancipation), u kojoj glumi afroameričkog roba u bijegu, prenosi Bosnainfo.

Oznake: Nastavak, Vil Smit